Wie zijn wij?

Vanaf 2007 ben ik begonnen met het verzamelen van de Panini stickers. Nadat bleek dat er in Nederland weinig uitgaves van panini uitkwamen ben ik opzoek gegaan in het buitenland naar andere albums en stickers.

In de loop der jaren kwamen er steeds meer mensen bij me aankloppen of ik ze kon helpen met stickers en albums van andere series. Dat was een leuke uitdaging voor mij om ook andere verzamelaars te helpen met het vinden van boeken en stickers.  Zodoende is het balletje gaan rollen om een webshop voor de nieuwe panini artikelen op te zetten.

Mijn doel voor nu is de Nederlandse en Belgische sticker verzamelaar een gemakkelijk en betrouwbaar platform te bieden, waarop zij in de toekomst de ruimste keuze hebben tegen de voordeligste prijzen.

Verder wil ik erop attanderen dat dit voor mij een uit de hand gelopen hobby is. Ik heb een grote passie voor het verzamelen van deze stickers en help graag andere verzamelaars met hun passie. Ik doe deze hobby en deze webshop buiten mijn reguliere werk dus  voornamelijk in de avonduren.

Omdat wij geen grote post order zijn en alles in eigen beheer doen, vraag ik uw begrip voor de iets latere leveringen en reacties op vragen.

met vriendelijke groet,

Ramona

Ramona@plaatjes.shop